Tillbud och olycksfall

För att vi aktivt skall kunna arbeta med tillbud- och olycksfallsrapportering och ha möjligheten att förbättra och ändra på saker och rutiner för att skapa en så trygg ridklubb som möjligt så ber vi er därför att hjälpa oss genom att rapportera tillbud och olycksfall.

Vi vill gärna att alla medlemmar, avsuttet eller uppsuttet, rapporterar tillbud och olycksfall som sker på vår anläggning Per Larsgård.

De rapporter vi får in syftar till att öka kunskapen om de risker som finns i vår verksamhet och på vår anlägning, såväl fysiska som psykosociala, med syfet att kunna åtgärda, men allra helst förebygga.

Formuläret och information om hur ni går tillväga finner ni här!

Tveka inte att kontakta ridskolans personal eller någon i styrelsen om du har frågor.

Tack för hjälpen!

Uppdaterad: 10 JUL 2018 12:01