Sponsor/samarbetspartner

Vill Ni bli en samarbetspartner och stödja vår förening?

Vi är en ideell förening och jobbar för våra barn, ungdomar och vuxna medlemmar som alla brinner för samma idrott - ridsport!

Vi tror på samarbeten med företag.. vi tänker lösningar som passar varje enskilt företag. Vad menar jag med samarbeten? jo, ni ska också känna att ni få något tillbaka som just passar er.. och ni kanske är i behov av en personalaktivitet eller ponnyridning nån gång? Det gör vi gärna tillsammans med våra samarbetspartners!

En skylt på vårt ridhus - då syns ni vid all vår verksamhet året om och logga på hemsidan

Reklam på hinder - då syns ni vid alla våra hopptävlingar och träningar utomhus och logga på hemsidan. Då är det inte bara klubbens medlemmar utan många deltagare från Halland och angränsande distrikt.

Klass sponsor - Då exponeras ni vid en tävling med reklam av speaker, skyltar. logga på hemsida och om ni vill ställa ut något vid det arrangemanget.

Stöd till klubben - Ni får er logga på hemsidan och ert namn på en "Tack" skylt på klubben.

Låter detta intressant? då får ni gärna kontakta Cecilia Singheimer 070-5588352 eller Mia Sjöberg 0709-70910

Ert stöd till klubben är ovärderligt!

TACK till våra tävlingssponsorer under året!

OC Equestrian

niccohalmstad1982