Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Oda

10 MAJ 2014 00:16
Här kommer en första rapport från Oda som är i Norge och tävlar. Första klassen avklarad i torsdags och det startade ju på bästa sätt!!
  • Skapad: 10 MAJ 2014 00:16

Rapport från Drammen: ankom tisdag kväll efter en låååång körtur. Riktigt skitväder, men duktiga Babe sto snällt hela vägen. Va en av dom första som kom, så fick bra boxplats nära tävlingbanorna.

Tisdagskväll fick jag komma inn å hoppa några skutt på stora arenan så han iaf hade fått varit där inne en gång. Lite spänd, men duktig.

Onsdag va det besiktning på kvällen. Sen inga större planer. Han fick ut på en promenad på morgonen, och sen ett lösgörande pass innan besiktningen. Han kändes väldig avspänd och fresh! Kul. Dansade genom besiktningen som han alltid gör.

Torsdag morgon va tävlingarna igång. Min klass började ( silver medium tour) 15 och jag skulle ut som nr 3 redan. Banan va stor, men välbyggd med mycket fina hinder. Han hoppade helt fantastisk på framhoppningen. Avspänd och fokuserad(även om det va hästar överallt!!!). Dom tre första sprången innepå banan öppnade han upp bak nåt så otroligt mycket, så piloten höll på att flyga av. Men fick kravlat mig tillbaka i salen på dom 8 galoppsprången jag hade från två till tre, så jag kunde hänga med. Lite spänning måste det ju va resten av banan gick precis som jag hade planerat. Han hoppade så väl och rörde inte en bom. Det räckte till pris och en 9onde av 65 starter! 

Nu har jag precis gått banan till min klass i dag som börjar kl 9. Jag ska ut som nr 70 av totalt 98 starter. Det ska bli kul!!  //Oda

NU VÄNTAR VI MED SPÄNNING TILL NÄSTA RAPPORT..

Skribent: Marie Sjöberg
Epost: This is a mailto link

 Stort tack till våra sponsorer under året. Ni är så värdefulla för vår förening!

 

 

 

 

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Harplinge RK - Ridsport
Per Lars Gård
30560 Harplinge

Kontakt:
Tel: 035-57016
E-post: This is a mailto link

Se all info