Hoppa till sidans innehåll

VI SÖKER NY MEDARBETARE

2018-01-09 16:04
Är du vår nya medarbetare?
  • Uppdaterad: 2018-01-09 16:04

Harplinge Ridklubb söker Ridinstruktör/stallpersonal på deltid (75%)

Harplinge Ridklubb är en ideell förening och Halmstads kommuns näst största ridskola. Föreningen, som har ca 280 medlemmar, bedriver ridskola för barn, ungdomar och vuxna, habilitering samt ordnar ridläger och andra aktiviteter. Vi har en uppskattad tävlingsverksamhet och hyr ut boxplatser för privathästar.  Ridskolan har ca 160 uppsittningar per vecka.

Ridskolan har en verksamhet med både hästar och ponnyer och stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet. På anläggningen finns det plats för både ridskolan och privathästar. Anläggningen är belägen i samhället Harplinge ca 1 mil norr om Halmstad. Vi har ridhus, paddock och en fin gräsbana för tävling.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår bl.a. att planera och hålla ridlektioner på olika nivåer, planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman, stalltjänst, anläggningsskötsel, vidareutbildning av skolhästar. Viss administration som t.ex. LOK-stödsredovisning, hemsida och kommunikation med våra medlemmar mm.

Bakgrund

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, med ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du ingår i ett team om tre instruktörer som tillsammans planerar verksamheten. Du arbetar självständigt med frihet under ansvar, samtidigt som du är en god lagspelare.

Alla förekommande arbetsuppgifter kopplade till daglig drift av ett stall/ridskola kan komma att ingå i tjänsten, så vi ser att du är flexibel och serviceinriktad.

Utbildning ridlärare lägst SRL 1 eller annan relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Det är meriterande om du tidigare jobbat på ridskola. Vi ser gärna att du själv är en aktiv ryttare. 

Det är meriterande om du har god administrativ förmåga och goda datorkunskaper. Körkort är ett krav.

Arbete på helger kan förekomma.

Tjänsten är på 75 %. Arbetstiderna är varierande. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning. Lön enligt avtal. Månadslön.

Tillträde senast 1/3 – 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan och kontakt

Låter detta som en tjänst för dig? Ansöker gör du enklast genom att skicka din ansökan till This is a mailto link. Sista ansökningsdag är 2018-01-31 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Harplinge Ridklubbs styrelseordförande Angelica Bellborg Abrahamsson 0733-86 63 63

Välkommen att ansöka!

Skribent: Angelica Abrahamsson
Epost: Adressen Gömd

 Stort tack till våra sponsorer under året. Ni är så värdefulla för vår förening!

 

 

Entergate_cmyk_ai

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Harplinge RK - Ridsport
Per Lars Gård
30560 Harplinge

Kontakt:
Tel: 035-57016
E-post: This is a mailto link

Se all info