Hoppa till sidans innehåll

Terminsavgifter HT 2018

2018-08-21 14:35
Till följd av sommarens torka som gjort att foderpriserna har dubblerats så behöver vi justera våra terminsavgifter. Mer om detta och nya betalningsrutiner finner Ni nedan.
  • Uppdaterad: 2018-08-21 14:35

Nu är höstterminen igång igen efter en sommar som inte bjudit på något annat än sol och värme. Betydligt mer sol och betydligt varmare än vad vi är vana vid. Torkan som detta lett till har ställt till det vad gäller skörd av hö, hösilage och halm. Det gör att priserna har mer än dubblats och möjligheten att få tag på tillräckligt med foder är oerhört svårt. 

Vi försöker att i så stor utsträckning vi kan hålla alla våra priser på en nivå som gör att så många som möjligt skall ha möjlighet att utöva sin fritidsaktivitet. Hästarna är dock grunden i vår verksamhet och de måste tas väl om hand om och tyvärr innebär de dubblerade kostnaderna för foder att vi får svårt att täcka våra kostnader och ser har fått fatta beslutet att höja våra terminsavgifter något. Givetvis arbetar vi med andra punkter för att få ner våra kostnader så mycket vi kan.

All information kring detta hittar ni här.

Vid frågor och funderingar tveka inte att höra av dig till oss i Styrelsen.

Med vänliga hälsningar, 

Angelica Bellborg Abrahamsson
Styrelseordförande

Tele: 0733-866363
E-mail: This is a mailto link

Skribent: Angelica Abrahamsson
Epost: Adressen Gömd

 Stort tack till våra sponsorer under året. Ni är så värdefulla för vår förening!

 

 

 

 

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Harplinge RK - Ridsport
Per Lars Gård
30560 Harplinge

Kontakt:
Tel: 035-57016
E-post: This is a mailto link

Se all info