Hoppa till sidans innehåll

Bokning av gräsbanan


Vad är det som gäller för att få rida på klubbens tävlingsbana? 


Vi vill som klubb gärna tillmötesgå våra medlemmar så mycket vi kan. När det gäller lån och tillgång till tävlingsbanan som är en gräsbana så är det svårt att släppa det fritt och låta alla använda den hur och när som helst.

Följande gäller för användande av banan:


  • Tävlingsbanan är alltid stängd veckan det är tävling. Den ska då klippas, ev. dressas och vältas om behov finns. Allt för att förutsättningarna ska vara så bra som möjligt när det är tävlingsdags. Vi måste också ha full frihet att kunna bygga banan när det passar oss och banbyggaren.

  • Användning ska ske under organiserade former med eller utan tränare. En ansvarig person måste alltid finnas. Den personen ska se till att anvisat hindermaterial som används plockas tillbaka till den platsen där de togs. Kolla så alla som ska rida på banan har betalt medlemsavgift och anläggningsavgift.  Om problem uppstår vid något hinder, och det blir uppridet, ska hinder i så fall flyttas för att minimera skadorna på underlaget. Allt ska återställas som det såg ut tidigare.

  • Hindermaterial som får användas är det som anvisas vid bokningstillfället.

  • Ni som använder banan ska vara medlem och ha betalt anläggningsavgift.

  • Bokning görs till Jeanette Hedberg på telefon 0708-456120 eller e-post This is a mailto link och invänta svar.


Klubben har alltid rätt att säga nej till bokning om vi anser att underlaget inte är i skick att användas. Varje tillfälle bedöms för sig, detta med tanke på väderförhållanden och även andra orsaker som kan göra att den måste vara stängd.


”Klubbens inställning är att tillmötesgå våra medlemmar så mycket det går"

 

Harplinge Ridklubb, Tävlingskommittén

 Stort tack till våra sponsorer under året. Ni är så värdefulla för vår förening!

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Harplinge RK - Ridsport
Per Lars Gård
30560 Harplinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: harplingeridklubb@gm...

Se all info