Avgifter

Betalas in på bankgiro 213-8097. Ange namn och personnummer på samtliga medlemmar, och vilken avgift betalningen avser.

Medlemsavgifter 2023

Juniorer 375,-
Seniorer 450,-
Familj som bor på samma adress (max 2 vuxna+ 2 barn därefter 150;- per person) 900,-

Anläggningsavgifter 2022

De anläggningsavgifter som är specade nedan gäller 1 oktober till 31 december 2022. Dessa avggifter kommer att revideras och uppdaterade anläggningsavgifter kommer att gälla från 1 januari 2023.

I anläggningsavgiften/anläggningskortet inkluderar lilla utebanan, stora utebanan samt ridhuset de tider som Harplinge Ridklubb inte bedriver verksamhet på respektive bana/ridhus.

Den som använder anläggningen är skyldig att efterleva de regler som gäller för ridhuset/utebanan. Det är av hög vikt att banorna sköts noga och däribland ingår mockning efter avslutat ridpass. Därför kommer det att tillkomma en avgift på 500 kronor om man inte sköter mockningen efter att man använt någon av ridbanorna.

De som köper ett anläggningskort kommer att få ett schema som visar vilka tider det är paus och vilka tider det är teori. Detta schema kommer endast finnas tillgängligt för de som köpt anläggningskort.

Man måste vara medlem för att få teckna ett anläggningskort.

Löshoppning ej tillåtet under denna period (resten av 2022)

Longering som tränings-/motionspass ej tillåtet.

Ridpass med tränare tillåtet om andra kan rida samtidigt. Om inte så måste ridhuset bokas. Se priser nedan.

Hoppning ej tillåtet oavsett om det är enskilt eller i grupp. Då måste ridhuset bokas. Se priser nedan.

Ingen ridning på anläggningen efter kl 22:00 oavsett dag.

Betala anläggningskort genon att swisha till 123 550 81 22 (Obs! Nytt nummer) och skriv ditt namn i meddelandet.

Bokning av ridhuset skall ske minst fem dagar i förväg. -

Engångsavgift icke medlem,  150 kr/ridpass
Engångsavgift medlem 100 kr/ridpass