Hoppa till sidans innehåll

HRK söker ridinstruktör

17 SEP 2021 13:39
Vi söker ridinstruktör för två dagar i veckan – tisdagar samt varannan lördag. Vi välkomnar er att ansöka oavsett om Ni är intresserad av bara en dag eller mer.
  • Skapad: 17 SEP 2021 13:39

Harplinge Ridklubb söker Ridinstruktör

Harplinge Ridklubb är en ideell förening och Halmstads kommuns näst största ridskola. Föreningen, som har ca 280 medlemmar, bedriver ridskola för barn, ungdomar och vuxna, habilitering samt ordnar ridläger och andra aktiviteter. Vi har en uppskattad tävlingsverksamhet och hyr ut boxplatser för privathästar.  Ridskolan har ca 160 uppsittningar per vecka.

Ridskolan har en verksamhet med både hästar och ponnyer och stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet. På anläggningen finns det plats för både ridskolan och privathästar. Anläggningen är belägen i samhället Harplinge ca 1 mil norr om Halmstad. Vi har ridhus, paddock och en fin gräsbana för tävling.

Befattning

Vi söker ridinstruktör för två dagar i veckan – tisdagar samt varannan lördag. Vi välkomnar er att ansöka oavsett om Ni är intresserad av bara en dag eller mer. Sommartid har vi ridläger och dagaktiviteter vilket gör antalet timmar kan öka under den tiden.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår bl.a att planera och hålla ridlektioner på olika nivåer, planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman. 

Bakgrund

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, med ansvarskänsla och god samarbetsförmåga.
Gärna utbildning ridlärare SRL I eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.  Arbete på helger kan bli aktuellt.
Tillträde omgående

Ansökan och kontakt

Låter detta som en tjänst för dig? Ansöker gör du enklast genom att skicka din ansökan till This is a mailto link. Vi kommer att göra löpande urval och rekommenderar dig därför att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Harplinge Ridklubbs styrelseordförande Angelica Bellborg Abrahamsson 0733-86 63 63 eller ridskoleansvarig Malin Stenström 0708- 57 08 66

 

Välkommen att ansöka!

Skribent: Jeanette Hedberg
E-post: Adressen Gömd

 Stort tack till våra sponsorer under året. Ni är så värdefulla för vår förening!

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Harplinge RK - Ridsport
Per Lars Gård
30560 Harplinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: harplingeridklubb@gm...

Se all info