Hoppa till sidans innehåll

Presentation av klubbens nya ordförande!

20 FEB 2017 15:52
Vi hälsar klubbens nya ordförande Angelica Bellborg Abrahamsson varmt välkommen! Här nedan kan ni läsa hennes presentation.
  • Skapad: 20 FEB 2017 15:52

Hej!

Mitt namn är Angelica Bellborg Abrahamsson och är numera ny styrelseordförande för Harplinge Ridklubb. Jag vill börja med att tacka så mycket för förtroendet och ser fram emot ett spännande år tillsammans med alla er medlemmar, personal och övriga styrelsemedlemmar.

Jag har bokstavligen suttit som åskådare på ridklubbens läktare varje lördag de senaste sex åren då båda mina barn är/har varit elever på ridskolan och ser nu fram emot att förflytta mig från åskådarplats in i styrelsen och bidra till ridklubbens utveckling framöver.

Jag är 37 år gammal och bor med min man och våra två barn i Haverdal. Jag har själv varit elev på Harplinge ridklubb då jag är vad man kallar för återvändare, det vill säga jag återupptog ridningen för sex år sedan efter ett 15 år långt uppehåll. Numera har jag egen häst och rider mest dressyr.

Även om jag helst av allt skulle vilja spendera hela dagarna i stallet så går tyvärr inte det då jag även jobbar heltid som Biträdande Byggprojektledare på IKEA Fastigheter. Jag hoppas och tror att mitt jobb som projektledare skall komma till nytta i styrelsearbetet framöver.

Vad jag skulle vilja jobba lite extra med under min tid som styrelseordförande är att Harplinge ridklubb skall bli ett ställe, en mötesplats där främst våra barn och ungdomar, men så klart alla medlemmar skall vilja vistas för att ha kul, träffa kompisar och vara bland hästar även då man inte har ridlektion eller är med på någon annan organiserad aktivitet. Jag vill att vi tillsammans skall skapa en ridklubb där alla känner sig välkomna och där vi inbjuder alla till att vara delaktiga i våra aktiviteter.

Jag vill tillsammans med mitt team i styrelsen och vår personal göra vad vi kan för att jobba mot detta mål. Det är tack vare er som vi finns och det är för er skull vi vill fortsätta jobba för att göra Harplinge ridklubb ännu lite bättre. Vi tar därför tacksamt emot alla era åsikter, tips, idéer och tankar kopplade till vår ridklubb.

Mig hittar ni som sagt garanterat på läktaren varje lördag förmiddag och tveka inte att komma fram om det är något ni vill prata om eller tycka till om.

I annat fall är det bara att kontakta mig via e-mail eller telefon.

Tele: 0733-866363

E-mail: This is a mailto link

Det går även bra att kontakta vår verksamhetschef Linda Östman.

Jag hoppas att vi ses på ridklubben framöver!

På återseende!

Angelica Bellborg Abrahamsson

Skribent: Marie Sjöberg
Epost: This is a mailto link

 Stort tack till våra sponsorer under året. Ni är så värdefulla för vår förening!

 

 

 

 

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Harplinge RK - Ridsport
Per Lars Gård
30560 Harplinge

Kontakt:
Tel: 03557016
E-post: This is a mailto link

Se all info