Hoppa till sidans innehåll

Vi söker ridinstruktör

08 DEC 2018 22:30
Välkommen att bli en i gänget hos oss på Harplinge Ridklubb. Vi söker ridinstruktör till två kvällar i veckan. Läs mer nedan.
  • Uppdaterad: 08 DEC 2018 22:30

Harplinge Ridklubb söker Ridinstruktör

Harplinge Ridklubb är en ideell förening och Halmstads kommuns näst största ridskola. Föreningen, som har ca 280 medlemmar, bedriver ridskola för barn, ungdomar och vuxna, habilitering samt ordnar ridläger och andra aktiviteter. Vi har en uppskattad tävlingsverksamhet och hyr ut boxplatser för privathästar. Ridskolan har ca 180 uppsittningar per vecka.

Ridskolan har en verksamhet med både hästar och ponnyer och stort fokus på barn- och ungdomsverksamhet. På anläggningen finns det plats för både ridskolan och privathästar. Anläggningen är belägen i samhället Harplinge ca 1 mil norr om Halmstad. Vi har ridhus, paddock och en fin gräsbana för tävling.

Befattning

Befattningen gäller ridinstruktör två kvällar i veckan på ca 10-15 timmar i veckan. Arbete på helger kan också bli aktuellt.

Skulle det vara intressant med mindre omfattning, exempelvis en kväll i veckan så går det att diskutera. Sommartid samt på vissa andra lov har vi ridläger eller andra dagaktiviteter vilket gör att antalet timmar då kan komma att vara annorlunda om man är intresserad och har möjlighet att jobba även vid den typen av aktiviteter.

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår bl.a. att planera och hålla ridlektioner på olika nivåer, planera och leda aktiviteter/kurser på olika nivåer och teman.

Bakgrund

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad, med ansvarskänsla och god samarbetsförmåga.  Gärna utbildning ridlärare lägst SRL 1 eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.

Ansökan och kontakt

Låter detta som en tjänst för dig? Då skickar du din ansökan till:  This is a mailto link   Vi gör löpande urval, därför rekommenderar vi dig att inte vänta med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Stenström på telefonnummer 070-857 08 66.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

 

 

Välkommen med din ansökan!

Skribent: Marie Sjöberg
Epost: This is a mailto link

 Stort tack till våra sponsorer under året. Ni är så värdefulla för vår förening!

 

 

 

 

 

   

 

 

  

 

 

 

 

 

Postadress:
Harplinge RK - Ridsport
Per Lars Gård
30560 Harplinge

Kontakt:
Tel: 03557016
E-post: This is a mailto link

Se all info