Hoppa till sidans innehåll

Nya terminsavgifter HT 2021

24 MAJ 2021 21:44
Styrelsen har i samråd med verksamhetsansvarig beslutat att höja priset på ridlektionerna från och med höstterminen 2021.
  • Uppdaterad: 24 MAJ 2021 21:44

Harplinge Ridklubb står som ni alla vet inför en spännande framtid med en flytt till Prästgården och ny anläggning under 2022. 

För att stärka och trygga ridklubbens framtid så vill vi från styrelsen och personalens sida jobba med att öka kvalitén på vårt hästmaterial för att ha en bra grund i verksamheten. Vi vill kunna fortsätta ha utbildade och kvalificerade ridinstruktörer och personal för att kunna erbjuda hög kvalité på ridutbildningen samt ge så bra vård och omsorg som möjligt till våra hästar. Vi vill också säkerställa att vi har goda förutsättningar med en stabil ekonomi för att klara både en flytt till ny anläggning samt en avetablering på Per Larsgård. 

Vi har parametrar i vår omgivning som påverkar oss på ett eller annat sätt och som påverkar vår verksamhet ekonomiskt. Vi har även saker som vi inte kunnat sia om skulle påverka oss eller vara något vi skulle behöva ta hänsyn till –såsom en pandemi. 

Styrelsen i samråd med verksamhetsansvarig och verksamheten har beslutat att höja priset på ridlektionerna från och med höstterminen 2021.

Detta beslut grundar sig bland annat på att vi behöver öka vår budget för att kunna bibehålla och utöka kvalitén på vårt hästmaterial samt ökade personalkostnader i form av löneökning enligt avtal. 

Vi hoppas på förståelse för beslutet att höja avgifterna och har ni frågor och funderingar kring detta så är ni välkomna att kontakta 

Angelica Bellborg Abrahamsson (ordförande) på tele 0733-866363 eller This is a mailto link

De nya priserna från och med höstterminen 2021 är följande;

Junior ridlektion 45 min                                                 180 kr

Senior ridlektion 45 min                                                 200 kr

Den totala terminsavgiften är baserad på antalet ridtillfällen under terminen och det är olika beroende på vilken dag i veckan man rider. Det är helgdagar och annat som kan påverka antalet ridtillfällen på en termin. 
Höstterminen 2021 är det 19 tillfällen och startar v 32 och slutar v 50.

Sista dagen för att säg upp sin plats till hösten är den 31 maj. Uppsägning av abonnemanget skall ske skriftligt till This is a mailto link annars fortlöper abonnemanget.

Skribent: Jeanette Hedberg
E-post: Adressen Gömd

 Stort tack till våra sponsorer under året. Ni är så värdefulla för vår förening!

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Harplinge RK - Ridsport
Per Lars Gård
30560 Harplinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: harplingeridklubb@gm...

Se all info